De kunst van communicatie is eenvoud

Westerlingen helpt bedrijven en organisaties bij het bepalen en vertalen van hun merkessentie. Het onderscheidende inzicht dat, zowel intern als extern, uitgesproken richting geeft. Want hoe duidelijker en eenduidiger je boodschap is, hoe eerder je mensen raakt. Dat is de kracht van eenvoud. En volgens ons de kunst van creatieve communicatie.

Onze manier van werken

Westerlingen gelooft in de kracht van eenvoud. Deze overtuiging vind je niet alleen terug in ons werk maar ook in onze manier van werken. Onze opzet is simpel: wij bieden strategische en creatieve denkkracht. Aan de hand van deze disciplines weten wij Merkstrategie, Communicatie en Design als geen ander in te vullen en met elkaar te verbinden.

Dit doen we met een compact team van ervaren communicatieprofessionals. Waar bij een opdracht onze dienstverlening aangevuld kan worden maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van mede-Westerlingen, de beste communicatieprofessionals uit Den Haag en omgeving. Zo beschikken we onder andere over uitstekende contacten op het gebied van productie, online en media-inkoop.

Door deze opzet kunnen we per opdracht heel effectief - en voor onze opdrachtgevers heel efficiënt - onze communicatiekracht inzetten. Het is een manier van werken die niet alleen past bij deze tijd, maar ook bij iedereen die onze passie deelt om zonder omwegen en overhead goed onderbouwd en creatief werk te maken.

Merk

Identiteit- en waarden-bepaling, visie-formulering, merk-positionering, strategie-ontwikkeling, brand development 

Communicatie

Naam-creatie, copy en art-direction, concept-, content- en campagne-ontwikkeling voor video, tv, print, radio, dm en online

Design

Visual branding, logo- en huisstijl-ontwerp, corporate-design, web-design, fotografie-begeleiding, dtp, verpakkings-ontwerp

Maarten Klep (Partner)

Maarten Klep (Partner)

Merkstrategie en Copy

Roland Tielman (Partner)

Roland Tielman (Partner)

Art-direction en Design

Djamel de Ligt

Djamel de Ligt

Content en Design

Wouter Labruyere

Wouter Labruyere

Online strategie en management

Niels van Campen

Niels van Campen

Account en Planning

Westerlingen werkt voor

ATAG
VNO NCW
Schiphol Group
ASKO
In-Zee
Habion
Erasmus MC
Acomo
Schiphol Telematics
Sitly
Q Stone Capital
FESI
Stayci
Oud Clingendael
Opticon
MKB Nederland
Bynco
HBK
Dupont
Sight Advocaten
Autismefonds
Nationale-Nederlanden
Elephant SOS
Citco
Corpocon
Charisma Gids