Join Westerlingen!

Bij Westerlingen zijn we op zoek naar een grafisch vormgever met motion skills. Of een motion designer met ontwerptalent. Het is maar hoe je het bekijkt.

Als Brand & Content agency werken we nauw samen met The Butch Collective, een toonaangevend videoproductiebedrijf uit Den Haag. Gezamenlijk opereren we voortdurend op het snijvlak van statisch en bewegend design. Of het nu gaat om een nieuwe merkidentiteit, website of corporate video, bij veel van onze output komt zowel vormgeving als animatie kijken. Daarom zijn we op zoek naar een jonge enthousiaste stagiair die gevoel heeft voor beide disciplines.

Naast dat je leergierig en enthousiast bent, verwachten we dat je kennis en enige ervaring hebt met de volgende programma's: Abode After Effects, Final Cut Pro, Premiere, Avid, Photoshop, Illustrator, Indesign en websiteontwikkeling in HTML, CSS en WordPress.

Tijdens je stage zal je zowel door de cretaief directeur van Westerlingen als van The Butch Collective begeleid worden. Tegelijkertijd krijg je bij ons alle ruimte om zelfstandig klussen op te pakken en in te vullen. Kortom, als je je al ontwerper op een breed vlak wilt ontwikkelen, dan is dit wel de plek voor jou.

Heb je interesse, mail dan roland@westerlingen.nl